Advertisement

Παραλία Δάφνησ Δαφνη Ευβοιασ / Μονοκατοικία 100τμ στην παραλία Σουσάκι : Μέγιστη ετοιμότητα προσωπικού και μέσων των ενόπλων δυνάμεων.

Παραλία Δάφνησ Δαφνη Ευβοιασ / Μονοκατοικία 100τμ στην παραλία Σουσάκι : Μέγιστη ετοιμότητα προσωπικού και μέσων των ενόπλων δυνάμεων.. Τα δρομολόγια έχουν μειωθεί λόγω. Εκτός από τις δυο γέφυρες, σε πολλές παράκτιες περιοχές λειτουργούν πορθμεία, που εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια με φέριμποτ. Μαχαίρωσαν τοπικό σύμβουλο μέσα στο σπίτι του και «εξαφανίστηκαν» με το αυτοκίνητό του. Παραλίες στη νότια εύβοια για όλα τα γούστα. Ο ουρανός είχε καλυφθεί από πυκνό μαύρο καπνό.

Οι φλόγες συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την καταστροφική τους πορεία στη βόρεια εύβοια. Σύμφωνα με το evima.gr στα μέτωπα στην εύβοια επιχειρούν αυτήν τη στιγμή 165 πυροσβέστες με 57 οχήματα καθώς και πεζοπόρα τμήματα. Παραλίες στη νότια εύβοια για όλα τα γούστα. Η φωτιά έχει δύο πολύ μεγάλα μέτωπα και όπως δήλωσε ο δήμαρχος μαντουδίου λίμνης αγίας άννας δίνεται εντολή να εκκενωθούν το χωριό ρετσινόλακος και μουρτιά. #antireport #greece #φωτια_ευβοια #φωτια #φωτιες #μητσοτακη_καθαρμα #μητσοτάκη_γαμιέσαι #λιμνηευβοιας #sos pic.twitter.com/m8qda8xjtf.

Μονοκατοικία 100τμ στην παραλία Σουσάκι
Μονοκατοικία 100τμ στην παραλία Σουσάκι from www.nezis-home.gr
Δεύτερη μεγάλη φωτιά στην εύβοια: Μια υπέροχη παραλία, ένας κολπίσκος περιτριγυρισμένος από πεύκα, με γαλαζοπράσινα, κρυστάλλινα νερά, που όμως, λόγω των πηγών που υπάρχουν στην περιοχή και καταλήγουν στη θάλασσα, ήταν, ενίοτε, παγωμένα! Στη δάφνη και τις κεχριές δίνεται μία πραγματική μάχη από πυροσβέστες, εθελοντές, αλλά κυρίως κατοίκους της περιοχής, ρητινοσυλλέκτες οι χθες, 91 άνθρωποι χρειάστηκε να απομακρυνθούν από την παραλία με σκάφη του λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην αιδηψώ. Νερά κρυστάλλινα, αλλά ίσως τα καθαρότερα του ευβοικού, προστατευμένα από τα βαρέα μέταλλα και άλλα πολλά…. Σε ποιον ανήκει ο σκελετός νεαρού άνδρα σε παραλία του κοκκίνη χάνι Σύγκρινε τιμές και κλείσε ασφάλεια αυτοκινήτου από 44 € το 6μηνο. Ο ουρανός είχε καλυφθεί από πυκνό μαύρο καπνό. Η παραλία της δάφνης είναι μια πανέμορφη παραλία με βότσαλα και πέτρες και στην ακτή και στο βυθό, με κρυστάλλινα νερά από τις πολλές πηγές που καταλήγουν στη θάλασσα, από το βουνό καντήλι (κανδήλι) που βρίσκεται πάνω ακριβώς από την.

Την έστειλε στο νοσοκομείο από το ξύλο!

Ο ουρανός είχε καλυφθεί από πυκνό μαύρο καπνό. Στην περιοχή επιχειρούν 47 πυροσβέστες με 21. Η παραλία σαν παράδεισος του μυρτώου πελάγους που την προσεγγίζεις οδικώς. Μια υπέροχη παραλία, ένας κολπίσκος περιτριγυρισμένος από πεύκα, με γαλαζοπράσινα, κρυστάλλινα νερά, που όμως, λόγω των πηγών που υπάρχουν στην περιοχή και καταλήγουν στη θάλασσα, ήταν, ενίοτε, παγωμένα! Μαχαίρωσαν τοπικό σύμβουλο μέσα στο σπίτι του και «εξαφανίστηκαν» με το αυτοκίνητό του. Είναι κτισμένη σε υψόμετρο 80 μ. Στην αγκαλιά του όρους καντήλι, με τις πηγές του να καταλήγουν στη θάλασσα και το πράσινό του να χαιδεύει την παραλία. Στην περιοχή του χωριού βρέθηκε αρχαία επιγραφή η οποία αναφέρει ότι στην περιοχή διεξάγονταν αγώνες προς τιμήν της ήρας. #antireport #greece #φωτια_ευβοια #φωτια #φωτιες #μητσοτακη_καθαρμα #μητσοτάκη_γαμιέσαι #λιμνηευβοιας #sos pic.twitter.com/m8qda8xjtf. Η φωτιά έχει δύο πολύ μεγάλα μέτωπα και όπως δήλωσε ο δήμαρχος μαντουδίου λίμνης αγίας άννας δίνεται εντολή να εκκενωθούν το χωριό ρετσινόλακος και μουρτιά. Σύγκρινε τιμές και κλείσε ασφάλεια αυτοκινήτου από 44 € το 6μηνο. Οι φλόγες συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την καταστροφική τους πορεία στη βόρεια εύβοια. Λίγο πριν τις 21:00 έγινε γνωστό ότι έχει ξεσπάσει και νέο μέτωπο στην περιοχή δάφνη που βρίσκεται κοντά στις ροβιές.

Μαχαίρωσαν τοπικό σύμβουλο μέσα στο σπίτι του και «εξαφανίστηκαν» με το αυτοκίνητό του. Εκτός από τις δυο γέφυρες, σε πολλές παράκτιες περιοχές λειτουργούν πορθμεία, που εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια με φέριμποτ. Στα ρηχά και πιο ήσυχα νερά του νότιου ευβοϊκού ή στις συνήθως ταραγμένες αλλά μαγευτικές παραλίες του αιγαίου φωτογραφίες από τις παραλίες στη νότια εύβοια από τη πλευρά του αιγαίου. Σε ποιον ανήκει ο σκελετός νεαρού άνδρα σε παραλία του κοκκίνη χάνι Τα must have αξεσουάρ για την παραλία, το κάμπινγκ και τα watersports.

ΟΙΚΟΠΕΔΟ 1600ΤΜ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
ΟΙΚΟΠΕΔΟ 1600ΤΜ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ from www.nezis-home.gr
«θόλωσα» και δεν ήξερα τι έκανα. Στην περιοχή επιχειρούν 47 πυροσβέστες με 21. Είναι κτισμένη σε υψόμετρο 80 μ. Η παραλία της δάφνης είναι μια πανέμορφη παραλία με βότσαλα και πέτρες και στην ακτή και στο βυθό, με κρυστάλλινα νερά από τις πολλές πηγές που καταλήγουν στη θάλασσα, από το βουνό καντήλι (κανδήλι) που βρίσκεται πάνω ακριβώς από την. Παραλίες στη νότια εύβοια για όλα τα γούστα. Μια υπέροχη παραλία, ένας κολπίσκος περιτριγυρισμένος από πεύκα, με γαλαζοπράσινα, κρυστάλλινα νερά, που όμως, λόγω των πηγών που υπάρχουν στην περιοχή και καταλήγουν στη θάλασσα, ήταν, ενίοτε, παγωμένα! Λίγο πριν τις 21:00 έγινε γνωστό ότι έχει ξεσπάσει και νέο μέτωπο στην περιοχή δάφνη που βρίσκεται κοντά στις ροβιές. Οι φλόγες συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την καταστροφική τους πορεία στη βόρεια εύβοια.

Η ενημέρωση από την αστυνομία και το λιμενικό ήταν συνεχείς.

Τα δρομολόγια έχουν μειωθεί λόγω. Στη δάφνη και τις κεχριές δίνεται μία πραγματική μάχη από πυροσβέστες, εθελοντές, αλλά κυρίως κατοίκους της περιοχής, ρητινοσυλλέκτες οι χθες, 91 άνθρωποι χρειάστηκε να απομακρυνθούν από την παραλία με σκάφη του λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην αιδηψώ. #antireport #greece #φωτια_ευβοια #φωτια #φωτιες #μητσοτακη_καθαρμα #μητσοτάκη_γαμιέσαι #λιμνηευβοιας #sos pic.twitter.com/m8qda8xjtf. Η ενημέρωση από την αστυνομία και το λιμενικό ήταν συνεχείς. Σύγκρινε τιμές και κλείσε ασφάλεια αυτοκινήτου από 44 € το 6μηνο. Οι φλόγες συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την καταστροφική τους πορεία στη βόρεια εύβοια. Μεγάλη φωτιά στη δάφνη του δήμου μαντουδίου λίμνης αγίας άννας στην εύβοια. Στην περιοχή του χωριού βρέθηκε αρχαία επιγραφή η οποία αναφέρει ότι στην περιοχή διεξάγονταν αγώνες προς τιμήν της ήρας. Η παραλία σαν παράδεισος του μυρτώου πελάγους που την προσεγγίζεις οδικώς. Το οδικο δικτυο στην ευβοια αφορα κατοικουσ και επισκεπτεσ. Στην αγκαλιά του όρους καντήλι, με τις πηγές του να καταλήγουν στη θάλασσα και το πράσινό του να χαιδεύει την παραλία. Οι φλόγες συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την καταστροφική τους πορεία στη βόρεια εύβοια. Εν τω μεταξύ έχει, πλέον, ξεσπάσει και νέο μέτωπο στην δάφνη ευβοίας, που βρίσκεται κοντά στις ροβιές, την περιοχή δηλαδή που δοκιμάζεται εδώ και ώρες…

Οι φλόγες συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την καταστροφική τους πορεία στη βόρεια εύβοια. Λίγο πριν τις 21:00 έγινε γνωστό ότι έχει ξεσπάσει και νέο μέτωπο στην περιοχή δάφνη που βρίσκεται κοντά στις ροβιές. Νερά κρυστάλλινα, αλλά ίσως τα καθαρότερα του ευβοικού, προστατευμένα από τα βαρέα μέταλλα και άλλα πολλά…. Στη δάφνη και τις κεχριές δίνεται μία πραγματική μάχη από πυροσβέστες, εθελοντές, αλλά κυρίως κατοίκους της περιοχής, ρητινοσυλλέκτες οι χθες, 91 άνθρωποι χρειάστηκε να απομακρυνθούν από την παραλία με σκάφη του λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην αιδηψώ. Τα δρομολόγια έχουν μειωθεί λόγω.

Μονοκατοικία 100τμ στην παραλία Σουσάκι
Μονοκατοικία 100τμ στην παραλία Σουσάκι from www.nezis-home.gr
Σε πύρινο κλοιό η χώρα: Κλικ στις μικρογραφίες για να δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος. Σε ποιον ανήκει ο σκελετός νεαρού άνδρα σε παραλία του κοκκίνη χάνι Η ενημέρωση από την αστυνομία και το λιμενικό ήταν συνεχείς. Την έστειλε στο νοσοκομείο από το ξύλο! Τα δρομολόγια έχουν μειωθεί λόγω. Στην περιοχή του χωριού βρέθηκε αρχαία επιγραφή η οποία αναφέρει ότι στην περιοχή διεξάγονταν αγώνες προς τιμήν της ήρας. Στα ρηχά και πιο ήσυχα νερά του νότιου ευβοϊκού ή στις συνήθως ταραγμένες αλλά μαγευτικές παραλίες του αιγαίου φωτογραφίες από τις παραλίες στη νότια εύβοια από τη πλευρά του αιγαίου.

Ακόμη μια αξιόλογη και όμορφη παραλία της βόρειας εύβοιας είναι η παραλία του χωριού ήλια.

Νέο μέτωπο στην εύβοια νέο μέτωπο πυρκαγιάς ξέσπασε στην δάφνη στην εύβοια, κοντά στις ροβιές, σημείο που πρωτοξεκίνησε η πρώτη πυρκαγιά. Μέγιστη ετοιμότητα προσωπικού και μέσων των ενόπλων δυνάμεων. Μεγάλη φωτιά στη δάφνη του δήμου μαντουδίου λίμνης αγίας άννας στην εύβοια. Ο ουρανός είχε καλυφθεί από πυκνό μαύρο καπνό. Με θέα τον βόρειο ευβοϊκό κόλπο μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας και να ικανοποιήσετε τις γαστρονομικές σας ορέξεις στο τοπικά ταβερνάκια και ψαροταβέρνες του χωριού. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει 223 κατοίκους. Στην αγκαλιά του όρους καντήλι, με τις πηγές του να καταλήγουν στη θάλασσα και το πράσινό του να χαιδεύει την παραλία. #antireport #greece #φωτια_ευβοια #φωτια #φωτιες #μητσοτακη_καθαρμα #μητσοτάκη_γαμιέσαι #λιμνηευβοιας #sos pic.twitter.com/m8qda8xjtf. Ακόμη μια αξιόλογη και όμορφη παραλία της βόρειας εύβοιας είναι η παραλία του χωριού ήλια. Η παραλία σαν παράδεισος του μυρτώου πελάγους που την προσεγγίζεις οδικώς. Οι φλόγες συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την καταστροφική τους πορεία στη βόρεια εύβοια. Την έστειλε στο νοσοκομείο από το ξύλο! Νερά κρυστάλλινα, αλλά ίσως τα καθαρότερα του ευβοικού, προστατευμένα από τα βαρέα μέταλλα και άλλα πολλά….

Με θέα τον βόρειο ευβοϊκό κόλπο μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας και να ικανοποιήσετε τις γαστρονομικές σας ορέξεις στο τοπικά ταβερνάκια και ψαροταβέρνες του χωριού δαφνη ευβοιασ. Στα ρηχά και πιο ήσυχα νερά του νότιου ευβοϊκού ή στις συνήθως ταραγμένες αλλά μαγευτικές παραλίες του αιγαίου φωτογραφίες από τις παραλίες στη νότια εύβοια από τη πλευρά του αιγαίου.

Post a Comment

0 Comments