Advertisement

8 Nisan Reyting Sonuçları : / Reyting sonuçları her gün reyting tv'de!

8 Nisan Reyting Sonuçları : / Reyting sonuçları her gün reyting tv'de!. Pazartesi akşamları show tv'de çukur, trt 1'de vuslat, star tv'de söz, kanal d'de zalim i̇stanbul, fox tv'de yasak elma dizileri yayınlanıyor. 8 nisan'da televizyonda yayınlanan dizi ve programların reyting sonuçları belli oldu. 8 nisan pazartesi 2019 reyting sonuçları. 8 nisan 2021 kanal d yayın akışı. 8 nisan salı reyting sonuçlarına göre en çok izlenen program küçük ağa dizisi oldu.

8 nisan mart akşamındaki yarışta alev alev, akrep, bir zamanlar çukurova ve camdaki kız gibi diziler vardı. 8 nisan tarihli reyting sonuçları açıklandı. Her yerde sen dizisi 2.bölüm 2.fragmanı. 08 nisan pazartesi reyting sonuçları açıklandı mı? 8 nisan tarihinde ekranlara gelen yapımların reyting sonuçları belli oldu.

8 Nisan 2020 Reyting Sonuclari Belli Oldu Dun Ne Izlendi Iste Total Ve Ab Reytingleri
8 Nisan 2020 Reyting Sonuclari Belli Oldu Dun Ne Izlendi Iste Total Ve Ab Reytingleri from img.acunn.com
Tüm tv kanallarının izlenme oranları (rating) ve izlenme payı (share) sıralaması. İşte son dakika olarak açıklanan 8 nisan reyting sonuçlarında son durum… 8 nisan salı reyting sonuçlarına göre en çok izlenen program küçük ağa dizisi oldu. 8 nisan 2019 pazartesi günü reytingler nasıl oldu? Peki 8 nisan 2020 çarşamba günü reyting savaşında galip taraf kim oldu? Televizyonlarda reyting savaşları kaldığı yerden devam ediyor. 08 nisan 2019 pazartesi günü reytingleri belli oldu. Reyting rekorları kıran teşkilat dizisi oyuncularından seyirciye teşekkür.

Buna göre total'de 1.sırada tv8'de ekrana gelen survivor,ab'de ise 1.sırada fatih portakal ile fox ana haber yer aldı.

8 nisan pazartesi 2019 reyting sonuçları. Pazartesi akşamları show tv'de çukur, trt 1'de vuslat, star tv'de söz, kanal d'de zalim i̇stanbul, fox tv'de yasak elma dizileri yayınlanıyor. İşte, açıklanan veriler eşliğinde 8 nisan 2019 pazartesi gününe ilişkin reyting sonuçları 8 nisan akşamının reyting sonuçları belli oldu. Reyting sonuçları her gün reyting tv'de! İkinci sırada ise show tv de yayınlanan yeni gelin adlı dizinin 5. 8 nisan perşembe reyting sonuçları. 8 nisan salı reyting sonuçlarına göre en çok izlenen program küçük ağa dizisi oldu. Reyting rekorları kıran teşkilat dizisi oyuncularından seyirciye teşekkür. 8 nisan 2020 reyting sonuçları. İşte, 8 nisan 2020 çarşamba reyting sonuçları. Çarşamba akşamı ekranda büyük çekişme yaşandı. 8 nisan tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

8 nisan reyting sonuçları bir çok vatandaş ve televizyon sektöründe yer alan kişiler tarafından merakla araştırılmakta. Çukur, yasak elma, vuslat, söz ve zalim i̇stanbul'un reytingleri nasıl çıktı? Reytingler total, ab ve 20+abc1 olarak ölçülüyor. İşte son dakika olarak açıklanan 8 nisan reyting sonuçlarında son durum… Cuamrtesi gününün en çok izleneni tv8'de yayınlanan survivor oldu.

Ixw5zrmkjc6m1m
Ixw5zrmkjc6m1m from www.yurtgazetesi.com.tr
8 nisan 2019 pazartesi günü reyting sonuçları açıklandı. Televizyonlarda reyting savaşları kaldığı yerden devam ediyor. Dün akşam, çukur mu, söz mü, yasak elma mı? Cuamrtesi gününün en çok izleneni tv8'de yayınlanan survivor oldu. 08.04.2019 ab grubu reyting sonuçları. Total puan türünde 15.38 share alan survivor birinci, 14.56 share alan yeni gelin ikinci, 14.7 share alan kalbimdeki deniz dizisi üçüncü oldu. Çarşamba akşamı ekranda büyük çekişme yaşandı. Çukur, söz ve yasak elma rekabatine yeni katılan zalim i̇stanbul'un reyting sıralaması merak ediliyor.

8 nisan tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

8 nisan reyting sonuçları açıklandı. 8 nisan tarihinde ekranlara gelen yapımların reyting sonuçları belli oldu. 08.04.2019 ab grubu reyting sonuçları. Tüm tv kanallarının izlenme oranları (rating) ve izlenme payı (share) sıralaması. İşte son dakika olarak açıklanan 8 nisan reyting sonuçlarında son durum… Çukur, söz ve yasak elma rekabatine yeni katılan zalim i̇stanbul'un reyting sıralaması merak ediliyor. 8 nisan 2019 pazartesi günü reyting sonuçları açıklandı. 8 nisan 2020 tarihinin televizyon izlenme oranları belli oldu. Diğer kanallarda ise yarışmalar ve sinema filmleri vardı. 8 nisan 2020 tarihinde ekranlara gelen yapımların reyting sonuçları belli oldu. Ana sayfa›haberler›08 nisan 2019 reyting sonuçları. Çarşamba akşamı ekranda büyük çekişme yaşandı. Buna göre total'de 1.sırada tv8'de ekrana gelen survivor,ab'de ise 1.sırada fatih portakal ile fox ana haber yer aldı.

8 nisan tarihli reyting sonuçları açıklandı. Günün dizileri ve yarışma programları arasında kim birinci oldu, kimler üst sıralarda yer aldı sorusuna insanlar arama motorlarında cevap arıyor. 8 nisan 2020 tarihinde ekranlara gelen yapımların reyting sonuçları belli oldu. 08 nisan pazartesi reyting sonuçları açıklandı mı? Pazartesi akşamları televizyonlarda yayınlanan programların ve dizilerin en iddialı olanlarının birbiriyle yarıştığı akşam.

Ex4odhdkjsnn8m
Ex4odhdkjsnn8m from acilyayalim.com
İşte, açıklanan veriler eşliğinde 8 nisan 2019 pazartesi gününe ilişkin reyting sonuçları 8 nisan pazartesi 2019 reyting sonuçları. 8 nisan 2021 kanal d yayın akışı. 8 nisan perşembe reyting sonuçları. 37 okunma — 09 nisan 2021 14:45. 8 nisan pazartesi akşamı show tv'de çukur'un 59. Total'de survivor ve ab'de fatih portakal ile fox ana haber birinci oldu. İşte, 8 nisan 2020 çarşamba reyting sonuçları.

Total puan türünde 15.38 share alan survivor birinci, 14.56 share alan yeni gelin ikinci, 14.7 share alan kalbimdeki deniz dizisi üçüncü oldu.

8 nisan tüm kanallara ait reyting sonuçları merak ediliyor. Sırada atv'de yayınlanan müge anlı i̇le tatlı sert. Peki 8 nisan 2020 çarşamba günü reyting savaşında galip taraf kim oldu? Ana sayfa›haberler›08 nisan 2019 reyting sonuçları. 18 haziran 2019 reyting sonuçları. İşte medyafaresi.com farkıyla reyting sonuçları: Cuamrtesi gününün en çok izleneni tv8'de yayınlanan survivor oldu. Pazartesi akşamları televizyonlarda yayınlanan programların ve dizilerin en iddialı olanlarının birbiriyle yarıştığı akşam. Diziler ve haber bültenleri arasındaki yarışta reyting sonuçları bakın nasıl şekillendi? 8 nisan 2019 total reyting sonuçları. Total puan türünde 15.38 share alan survivor birinci, 14.56 share alan yeni gelin ikinci, 14.7 share alan kalbimdeki deniz dizisi üçüncü oldu. 8 nisan tarihinde ekranlara gelen yapımların reyting sonuçları belli oldu. Total'de 1.sırada atv'de ekrana gelen bir zamanlar çukurova, 2.

Post a Comment

0 Comments